Перейти до основного вмісту
banner image
Умови збирання, зберігання та оброблення даних

Умови збирання, зберігання та оброблення даних

Ми, Школа мислення «Апейрон», надалі – «Школа» www.apeiron.school, надалі – «Веб-сайт», цим заявляємо про наступні підстави та умови збирання, зберігання та оброблення персональних даних.

Якщо у Вас є запитання щодо цих Умов збирання, зберігання та оброблення персональних даних, Ви можете зв’язатись з нами за даною адресою: info@apeiron.school.

Фізична особа-підприємець Ксьондзик Катерина Віталіївна, Фізична особа-підприємець Вдовенко Дар'я Валеріївна та Фізична особа-підприємець Кондратенко Тетяна Євгеніївна, які зареєстровані та діють відповідно до вимог законодавства України, надалі – «Адміністрація Веб-сайту», є володільцем персональних даних, згідно з визначенням Закону України «Про захист персональних даних».

Персональні дані, які ми збираємо та обробляємо:

  • Інформація, яку слухач самостійно розголошує, зокрема усно, під час заходів Школи (семінарів, кіно-тренінгів і занять курсів, зокрема онлайн), надалі – «Заходи», які можуть зберігатися у записах таких Заходів (у відео, фото чи текстовому форматі);

  • Ім'я, прізвище та електронна адреса з метою ідентифікації слухача під час реєстрації на Веб-сайті, надання доступу до Заходів, встановлення факту оплати за участь або доступу до Заходів, з метою видачі відповідного письмового підтвердження (сертифікату) про участь та/або засвоєння матеріалу Заходів;

  • Якщо слухач забажає вказати номер контактного телефону, а також контактні дані в соціальних мережах, зокрема Facebook, для відправлення повідомлень про підтвердження реєстрації на Заходи або для надання доступу до записів Заходів, та/або з метою телефонування для вирішення нагальних питань зі слухачем, наприклад, при вирішенні технічних або організаційних проблем щодо доступу до або участі у Заходах;

  • Електронна адреса для отримання повідомлень про майбутні та актуальні Заходи Школи, якщо Ви поставили відповідну галочку (Ви можете відмовитись від такого виду сповіщень у будь-який момент; у кожному нашому листі міститься інструкція про те, як це зробити).

 

Ми збираємо та обробляємо персональні дані слухача

  • При реєстрації слухача на Заходи Школи, або при запиті інформації щодо них;

  • При реєстрації на Веб-сайті, а також при ідентифікації в особистому електронному кабінеті Веб-сайту;

  • Під час спілкування з адміністрацією Школи електронною поштою або іншими засобами зв’язку (наприклад, через особистий кабінет слухача чи засобами дистанційного зв’язку (Viber, Facebook Messenger, Telegram, WhatsApp), а також усно телефоном);

  • При запиті слухача на отримання електронного повідомлення щодо актуальних новин про діяльність Школи;

  • В рамках відповідей адміністрацією Школи слухачу на повідомлення або запити.

Інформація, яка може збиратись автоматично

Під час відвідування Веб-сайту Школи автоматично збирається певна інформація, яка може включати в себе таке:

 

1. Статистика перегляду

Інформацію про розділи Веб-сайту, які в основному переглядають слухачі, частоту з'єднань із Веб-сайтом, програмне та апаратне забезпечення, використане для відвідування Веб-сайту, географію слухачів.

 

2. Журнали (лоґ-файли)

Обладнання хостинг-провайдера Школи може записувати запити, зроблені Вами, інформацію про програмне та апаратне забезпечення, які використовуються для відвідування Веб-сайту, IP-адреси, а також часу, пов'язаного з доступом. Ми використовуємо цю інформацію для підвищення безпеки Веб-сайту, зокрема для запобігання DDoS-атакам.

 

3. Файл Cookies (Реп’яшки)

Файли Cookies - це невеликі текстові файли, які веб-сайти можуть розміщувати на Вашому комп’ютері чи мобільному пристрої під час першого відвідування сайту чи сторінки. Файл Cookies допоможе нашому Веб-сайту чи іншому веб-сайту розпізнати Ваш пристрій під час наступного відвідування. Наприклад, Cookies-файли можуть допомогти нам запам'ятати ваше ім’я та налаштування, проаналізувати, наскільки добре працює наш Веб-сайт, або навіть дозволити нам запропонувати вміст, який, на наш погляд, є найбільш відповідним для Вас. Ви можете вимкнути їх, відкоригувавши налаштування веб-переглядача, але це може вплинути на функціонування Веб-сайту.

 

Файли cookie, необхідні для роботи Веб-сайту

 

Назва

Домен

__stripe_mid

.fontawesome.com

_ga

.fontawesome.com

SESS50090b5b10f85919fbc178a2bb5e4bef

apeiron.school

_ga

apeiron.school

__zlcmid

apeiron.school

_hjid

apeiron.school

_vwo_uuid_v2

apeiron.school

cfmrk_cic

.cloudflare.com

__cf_logged_in

.cloudflare.com

 

Файли cookie аналітики [ON / OFF]

Ми хотіли б зрозуміти, як Ви використовуєте наш Веб-сайт для покращення Вашого досвіду. Ці файли cookie збирають анонімну статистичну інформацію.

 

Назва

Домен

1P_JAR

.gstatic.com

_hjTLDTest

apeiron.school

_vwo_uuid_v2

apeiron.school

 

Маркетингові файли cookie [ON / OFF]

Ми хочемо представити Вам персоналізований контент. Це включає зв’язок із Вами за допомогою наших рекламних кампаній.

 

Назва

Домен

__unam

apeiron.school

_fbp

apeiron.school

_gid

apeiron.school

fpestid

apeiron.school

_gcl_au

apeiron.school

 

Соціальні медіа [ON / OFF]

Кнопки “Поділитися” та “Лайк” пов’язані з Вашими акаунтами в соціальних мережах. Це передбачає обмін Вашими даними з технічних та безпекових міркувань.

Файли cookies третіх осіб

 

Назва

Домен

__Secure-3PAPISID

.google.com

SAPISID

.google.com

APISID

.google.com

SSID

.google.com

HSID

.google.com

__Secure-3PSID

.google.com

SID

.google.com

__Secure-3PSIDCC

.google.com

SIDCC

.google.com

NID

.google.com

1P_JAR

.google.com

1P_JAR

.gstatic.com

COMPASS

www.google.com

DV

www.google.com

_cfduid

.addtoany.com

uvc

.addtoany.com

 

Налаштування технологій відстеження (cookies)

Як керувати файлами cookie в браузерах, можна знайти за такими адресами:

 

Google Chrome

Mozilla Firefox

Apple Safari

Microsoft Internet Explorer

Microsoft Edge

Brave

Opera

 

Ви також можете керувати через налаштування реклами для мобільних пристроїв або налаштування відстеження загалом відповідно до вказівок виробника Вашого мобільного пристрою або власника відповідної операційної системи.

 

Зберігання персональних даних

Ми зберігаємо Ваші персональні дані настільки, наскільки це необхідно нам для виконання наших обов’язків перед Вами.

Ви можете відкликати надану раніше Вами згоду на обробку своїх персональних даних, надіславши нам електронного листа за адресою: info@apeiron.school , або направити нам запит на знищення своїх персональних даних.

! Зверніть увагу, у випадках, визначених законодавством, зокрема Податковим Кодексом України, ми зберігаємо персональні дані, наприклад в первинних документах, не менше трьох років, які не можуть бути видалені або знищені за Вашим запитом раніше.

Після закінчення строку зберігання зібрані персональні дані будуть знищені з урахуванням загальноприйнятих стандартів безпеки.

 

Передача персональних даних третім особам

Ми можемо передавати Ваші персональні дані таким третім особам:

· АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРИВАТБАНК», ЄДРПОУ 14360570, Україна, 01001, місто Київ, ВУЛИЦЯ ГРУШЕВСЬКОГО, будинок 1Д, певні фінансові дані, такі як ім'я, прізвище, адреса та інформація про кредитну або дебетову картку для завершення оплати Послуг.

! Зверніть увагу, у відповідності до законодавства України, персональні дані можуть бути надані органам державної влади та місцевого самоврядування, судам, урядовим установам та правоохоронним органам.

Ми не продаємо, не здаємо в оренду та не надаємо Ваші персональні дані у комерційних цілях чи іншим від зазначеного вище чином.

Права слухача

Слухач має право:

  • запитувати доступ до своїх персональних даних та дізнаватися про їх обробку;

  • робити запит на виправлення своїх персональних даних;

  • робити запит на знищення своїх персональних даних;

  • вимагати обмеження обробки своїх персональних даних;

  • заперечувати проти обробки своїх персональних даних;

  • відкликати згоду (якщо така надана) на обробку своїх персональних даних;

  • подати скаргу щодо обробки своїх персональних даних.

Зверніть увагу, що перш ніж надати інформацію згідно з Вашим запитом, ми можемо попросити Вас повідомити додаткові дані для підтвердження Вашої особи.

 

Обробка інформації щодо неповнолітніх

Веб-сайт не спрямований і не призначений для осіб молодше 18 років.

Якщо Ви молодше 18 років, Ви НЕ маєте права надавати нам персональні дані без згоди батьків, законного опікуна або органів опіки та піклування.

У разі виявлення нами персональних даних слухачів у віці до 18 років, ми такі персональні дані будемо видаляти негайно.

 

Внесення змін

У разі внесення суттєвих змін до цих Умови збирання, зберігання та оброблення персональних даних, Адміністрація Веб-сайту повідомить Вас про це шляхом публікації на Веб-сайті відповідного оголошення.

Продовжуючи користування Веб-Сайтом, Ви автоматично погоджуєтеся на оновлені Умови.

Ми також рекомендуємо Вам періодично переглядати сторінку Веб-сайту, на якій розміщена інформація про Умови збирання, зберігання та оброблення персональних даних.